MASINI SECOND HAND - OFERTE
INTREBARI SI RASPUNSURI
De ce avem nevoie de mentenanta si service?

Mentenanta: este o activitate de intretinere periodica absolute necesara unei bune functionari a masinilor si reducerii costurilor cu reparatii accidentale, piese de schimb. In manualul tehnic sunt specificate toate activitatile necesare unei bune functionari a masinilor (planul de mentenanta)

Service: unele operatiuni de mentenanta pot fi efectuate de catre operator, altele numai de catre personal specializat agrementat de catre producator. In cazul unor defectiuni aveti nevoie de consultanta tehnica (telefonica, on line). Unele activitati de reparatii pot fi effectuate de catre operatorul masinii sub directa indrumare a inginerilor nostri de service. In cazul in care aceasta nu este posibila, veti avea asistenta tehnica de specialitate si inginerii nostri de service vor remedia defectiunea in maxim 48 ore de la data solicitarii.

Cum comandam piesele de schimb?

In cartea tehnica a masinilor este explicitata procedura de identificare a pieselor de schimb. Daca intampinati greutati in identificarea reperelor, inginerii nostril de service va stau la dispozitie.

Cum alegem o linie de trefilat sarma?

Pentru a configura o linie de trefilat sarma, indifferent daca dorim sa producem sarma pentru constructii sau sarma pentru producerea plaselor sudate, va trebui ca, impreuna cu specialistii firmei Stedax si cei de la Eurolls sa completati un chestionar cu parametrii principali ai produsului finit si ai materiei prime (tipul de material folosit, diametru materie prima, diametru produs finit, productivitate)

Cum alegem o linie de sudat plase?

Alegerea unei linii de sudat plase se face completand un chestionar cu principalele informatii legate de diametrul sarmei, dimensiuni de plase sudate, distanta dintre barele transversale si longitudinale, productivitate. Pe langa informatiile tehnice specialistii firmei Stedax impreuna cu cei de la Schlatter va pot ajuta sa faceti cea mai buna alegere privind raportul parametric tehnici – productivitate – pret.

La ce ne ajuta soft-ul de productie produs de Lennerts&Partner?

Optimizarea productiei are ca efecte: cresterea productivitatii, diminuarea la minim a pierderilor de material, gestionarea eficienta a stocurilor de materii prime si produs finit (inclusiv a pierderilor). Aceasta optimizare este posibila utilizand soft-ul produs de Lennerts&Partner GmbH (Label Master, LP System)

Cum alegem o masina automata de fasonat etrieri?

Alegerea unui tip de robot pentru fasonat otel beton din colaci se face in functie de diametrul minim si maxim al otelului beton prelucrat (OB si PC), productivitatea de care avem nevoie (tone/luna/schimb) si bugetul alocat. In ambele variante, trebuie sa tinem cont de piata de desfacere, concurenta, preturi de achizitie, preturi de vanzare. Specialistii firmei Stedax va pot oferi pe langa informatii pur tehnice referitoare la procesul de productie si un plan de afaceri (forta de munca necesara, calificare, organizarea fluxului de productie, studiu de piata)

Cum determinam masinile necesare unui atelier (sectie) de fasonat armaturi din otel beton?

Pentru a configurarea un atelier sau unei sectiii de fasonat armaturi din otel beton trebuie sa tinem cont de urmatoarele considerente: diametrul minim si maxim al otelului beton din colaci si din bare pe care vrem sa il prelucram, capacitatea de productie necesara in tone/luna/1 schimb si bugetul alocat.