MASINI SECOND HAND - OFERTE
PEDAX MASINI DE FASONAT

MASINI DE FASONAT OTEL BETON Pedax GmbH Bitburg, Germania Pedax Gmbh produce o gama larga de masini si utilaje de prelucrare a otelului beton si va ofera solutia potrivita pentru fiecare proiect sau investitie.

Cu o traditie de peste 100 de ani de experienta, Peddinghaus GmbH – firma mama, in anul 1903 a inceput productia de masini de debitat si indoit bare din otel beton. In 1926, au fost produse primele masini de debitat si fasonat bare din otel beton Simplex si Perfekt, masini extreme de robuste, fiabile, unele din ele functionand si in ziua de azi.

Cerintele clientului reprezinta punctul principal in filozofia Pedax, ceea ce conduce ca relatia Pedax – Clienti sa nu fie o relatie furnizor – beneficiar ci o relatie de parteneriat, Pedax oferind suport si analiza pentru intreaga activitate pe care vrea sa o dezvolte clientul.

Relatiile cu clientii post-vanzare reprezinta o prioritate pentru Pedax, asigurand in continuare suport logistic in dezvoltarea companiei, service prompt si de calitate, piese de schimb, intalniri cu clientii, organizarea de targuri si expozitii.

»
Twinmaster 12X + »
Twinmaster 16X+ »
Twinmaster 16III »
TWINMASTER 16II »
UNICUT 12XV/14XV/16XV »
SHEARLINE 90, 120, 150, 300 »
PERMATIC »
COMBILINE »
PILEMASTER III – POLYMASTER »
SIMPLEX »
PERFEKT/SPECIAL »